Effektiv kväll !


 
Bäste maken smorde in mig med Aloe Vera heat lotion, den lindrar smärtan i ryggen så otroligt mycket. Men hoppas få sova lite bättre i natt för i morgon förmiddag blir det att rida lektion som sagt. Ser ni vad jag har gjort? Städat och sorterat mitt skåp i sadelkammaren... behöver knappast berätta om vilken som är före och efter bilden känner jag ;) Så gött detta är gjort, som jag dragit mig för detta - men blev ju jätte bra!

Blev en källstur med vännen i kväll, började att regna och har nog aldirg varit så glad över regn förr. Blev genast mycket enklare att andas ute - från 24 grader kvav luft till 16 grader på en timme. Så härligt! Hildur var pigg och lät som jag vet inte vad när hon vi galloperade. Jösses! Nu går ögonen i kors på mig, ska faktiskt krypa ner och sova efter en effektiv kväll. 

 

Sandra

Det blev fint och prydligt Erika!!

Svar: Tack snälla du :) Blev rätt nöjd själv ;)
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

Agnes

Hej erika. jag är en ny bloggläsare som nyligen hittat hit. Vilken fantastiskt fin blogg du har. Jag gillar den verkligen. Här har du en trogen bloggläsare framöver. Ser fram mot nya inlägg. ha det så bra. Hälsningar från Agnes.

Svar: Hej Agnes!Vad roligt att du hittat hit och att du lämnar ett fotspår efter dig :) Tack så hemskt mycket verkligen, blir så himla glad ska du veta. Sköt om dig och ha en fin dag, hoppas vi hörs av fler gånger.
Kram på dig!
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo