Lyckan är total !

 
Alltså denna häst slutar aldrig att ge mig LYCKA ♥  Den senaste veckan har hon bara levererat hur bra som helst, ni som följt oss sedan tidigare vet ju att hon varit som en tre gångare. Tölten har inte funnits (pga hennes fetma kan jag tro) och den kommer allt mer. I början fick jag verkligen rida rida rida och inte tappa en sekund på henne, men nu i kväll så kunde jag ha ganska glappa tyglar och hon valde tölten helt själv - även om det kommer in något travtakt steg ibland. Men jag kan inte kräva att den ska vara helt ren, inte än :) Sedan en till stor grej för oss, att rida ut helt själva utan att hon stressa upp sig. Hon lyssnade så tacksamt på mina små hjälper hela tiden, många halter och avsaktningar/igångsättningar för henne i kväll. Otålig är hon, sån är hon bara ;) Men detta hjälpte henne att förstå att hon bara inte kan gå iväg på sina villkor och när hon känner för det -utan när JAG vill. Duktiga lilla häst ♥

 
 
När vi kom tillbaka till stallet så hade dottern hoppat upp på ponnybus. Hon skulle ju egentligen ha hoppat båda hästarna i kväll men det blev inte så. Ville hem och bara vara med resten av familjen också så hade ingen lust eller ork att vara kvar och vänta så länge i kväll i stallet. I alla fall, hon red Krusse barbacka - hoppade också såklart. Den ungen har balans och ponnyn är ju så snäll och go ♥ Hildur fick sig en avspolning av vattenslangen och hon stod å njöt, fick beta lite gräs vid paddocken medans jag stod och kikade på när det hoppades där inne. 

 
Duschat och mår allmänt gott i sorffan just nu, slö tittar på Lotta på Liseberg. Ska bli väldigt skönt att få lägga sig och sova snart faktiskt. Längtar redan till morgondagens ridpass på min prinsessaa :) Det ska vara kul att rida och det är så himla roligt just nu, vi är inne i något härligt flooow... inte flashigast och snyggast kanske men har förbaskat KUL! 
 
Ha en fin kväll så hörs vi mer i morgon. Kram !

Ellen - tävlingsryttare

Så fina hästar!

Svar: Tack vad snäll du är :)
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

Ebba Carlström

Älskar den känslan! Är en av de bästa i väärlden att känna att ens arbete pays off. Önskar jag hade så pass bra balans att jag vågade hoppa barbacka, lite avis blir jag allt.
Kram

Svar: Ja du, det önskar jag med att jag hade. Helt imponerande ;) Ha en fin dag . Kram
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo