Minus 72 Kg - Min Viktresa

 

Som skrivet förr och ni som ändå följt mig genom alla dessa år med min viktkamp.
 Det handlar om så himla mycket, man måste bestämma sig helt enkelt och följa sin magkänsla till 210% inte vad alla andra tycker å tänker även om det är väl menat. Men efter så många års kämpande med min Fetma, hjälp från sjukhus/läkare å privatpersoner så valde jag ändå att genomgå en Gastric Bypass. Ingen enkel eller genväg som så många tyvärr tror, många verkar tro det är att operera sig och sen rasar kilona av en. Man måste lära sig leva på nytt... ingen person är den andre lik. Jag ångrar mig inte ett enda dugg att jag följde min magkänsla och genomförde detta! Men man måste vara beredd på att det är en total omvändning - vissa mår inte bra efter och vissa (jag verkar vara en av dom) som mår hur bra som helst och fått LIVET TILLBAKA.  
 
Gått ner 72 kilon och i höst ska jag genomföra en Bukplastik pga det blivit väldigt mycket eksem, sår och irritation. Så jag längtar samtidigt som jag är livrädd för narkosen, men jag tror på detta och skulle aldrig genomföra något (oavsett) om inte min magkänsla kändes bra- sån är jag :) 

Jag tycker inte man ska bli dömd oavsett "metod" eller livsstil man valt, alla har vi olika tycken och erfarenhet men jag tror vi alla vill göra allt för vi ska må så bra som vi kan. Hjälpa och dela med sig av sin erfarenhet. Men vi måste lära oss respektera att vi måste få välja det liv vi vill leva själva, tips på vägen i all ära men det får inte gå till överdrift. Jag blir så glad när man ser människor lyckats och dom är nöjd med sig själva å sina val. DET gör mig lycklig :) 

 

Ebba Carlström

Wow! Jag blir så inspirerad! Så himla strongt gjort aatt gå igenom en sådan här resa, stor hyllning till dig! <3

Svar: Tack så himla mycket. Det är en resa utan dess like, men ångrar inte en sekund av mina val jag gjort =) Tack snälla - Kram
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo