Shopping avklarat


Dåså, hemma igen - städat och skurat hemmet innan jag kunde koppla av och sätta mig här för att äntligen få gå ut med min blogg på sociala medier. Har nog aldrig någonsin känt mig så taggad som att dra igång bloggandet igen som denna gång. På alla dessa år som jag bloggat. Jag vet själv hur mycket en skrivare bakom en blogg kan göra för en annan människa, så shot! :) 

Vart såklart in på Hööks när vi var i Karlstad, där blev det nya dojor till Hildur samt två par ridstrumpor till mig själv. Var halva reapriset när vi kom dit så det är klart man måste handla något då ju. Med häst utrustning var det dåligt med grejer kvar tyvärr. Men kanske var bra det, för jag har en överfylld garderob i sadelkammaren som jag MÅSTE rensa typ nu... 

Det blev även en snabb sväng in till Rusta för att köpa en solstol, som jag längtat efter det -visst är den snygg? Min turkosa solstol ♥ Nu ska jag faktiskt passa på att använda den innan dom gråa dagarna kommer (om man ska tro på vad SMHI appen visar) Jag vill ju ha sol och värme, i alla fall nu när jag är ledig :) Strax bege mig ut på en kvällstur med bästa Hildur. 

 
 
 

Ebba Carlström

Gud va snyggs strumper, måste nästan med ha sådana! Ska kolla om de har sådana kvar på hemsidan, måste beställa hem ett par i så fall! Super fin blogg btw, ska bli roligt att följa dig! :D

Svar: Ja dom verkar väldigt sköna faktiskt, kan inte uttala mig om det ännu dock men ;) verkar sitta åt sådär gott vid själva foten så dom inte glider runt. Stort +!
Jag var allt in till din blogg med, å lämnade en kommentar där :) Ha en fin dag .
ISLANDSHÄSTRYTTAREN !

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo